Sea-AquaCell’s™ - x 1

€ 17,65

(€ 17,65 /L)

Inclusief belasting

Ideaal om uw eerste zeewaterbehandeling te starten gedurende 3 weken.

1 glazen fles hypertonisch zeewater Sea-AquaCell’s™   1 Liter

Aantal

  • Veilige betalingen per Europabank Veilige betalingen per Europabank
  • Levering in 24 tot 48u Levering in 24 tot 48u

Zeewater, marine plasma, hypertonische serum van Quinton.

De krachten van Sea-AquaCell’s™ verblijven in het feit dat het mineralen en oligo-elementen bevat die uw organisme absoluut nodig heeft. Door Marine Plasma te gebruiken geeft u aan uw organisme een onmiddellijke lading met mineralen en oligo-elementen die direct verteerbaar zijn door het lichaam.

Tips voor gebruik:
Te gebruiken voor een eerste kuur van 3 weken.

Week 1: Neem een glas. Vul de dop van uw Sea-AquaCell’s™ fles hypertonisch zeewater. Giet deze in het glas. Vul diezelfde stop, 2 keer, met licht gemineraliseerd bronwater (Bijvoorbeeld: Lifjalla, MontCalm, Mont-Roucous, Spa, Volvic...) Meng het. U hebt uw verdunning van isotonisch zeewater. Drink dat mengsel ‘s morgens nuchter. Herbegin diezelfde verdunning en drink deze in de namiddag buiten de maaltijden elke dag van deze eerste week.

Week 2: Neem een glas. Vul twee doppen van uw Sea-AquaCell’s™ fles hypertonisch zeewater. Giet deze in het glas. Vul diezelfde stop, 4 keer, met licht gemineraliseerd bronwater (Bijvoorbeeld: Lifjalla, MontCalm, Mont-Roucous, Spa, Volvic...) Meng het. U hebt uw verdunning van isotonisch zeewater. Drink dat mengsel ‘s morgens nuchter. Herbegin diezelfde verdunning en drink deze in de namiddag buiten de maaltijden elke dag van deze tweede week.

Week 3: Neem een glas. Vul 3 doppen van uw Sea-AquaCell’s™ fles hypertonisch zeewater. Giet deze in het glas. Vul diezelfde stop, 6 keer, met licht gemineraliseerd bronwater (Bijvoorbeeld: Lifjalla, MontCalm, Mont-Roucous, Spa, Volvic...) Meng het. U hebt uw verdunning van isotonisch zeewater. Drink dat mengsel ‘s morgens nuchter. Herbegin diezelfde verdunning en drink deze in de namiddag buiten de maaltijden elke dag van deze laatste week.

Aan het einde van die drie eerste weken van de kuur kunt u de doses vermeerderen om het ideale en aangeraden dagelijkse verbruik van 2 glazen verdund zeewater per dag te bereiken op basis van 1/3 hypertonisch zeewater en 2/3 licht gemineraliseerd bronwater.

Bewaring 2 tot 3 jaar weg van het licht en op een frisse plaats

Niet aanbevolen aan mensen die een behandeling voor hoge bloeddruk en hart- en vaatziekten volgen.

De aanwijzingen en doseringen worden indicatief gegeven en vormen geen medisch voorschrift. Het gebruik van zeewater valt onder de exclusieve verantwoordelijkheid van de gebruiker.

SACD000201