De ploeg van Vitanat

Sinds altijd gepassioneerd door de gezondheid en door de velerlei factoren die deze kunnen ondersteunen, hebben we op deze site alles wat we als belangrijk voor uw gezondheid beschouwen, willen samenbrengen.

We benutten ten volle onze kennissen en onze logische redenering om de beste producten te selecteren en u een optimale veiligheid te garanderen.

Heel onze ploeg is beschikbaar om u op de beste manier te begeleiden en om uw verwachtingen te beantwoorden. Contacteer ons voor meer inlichtingen.

De filosofie van Vitanat

Op Vitanat.be zal u natuurlijke producten ontdekken, echt beknopt bijeenbrengen van voordelige elementen om uw gezondheid te ondersteunen.

Bij Vitanat denken we dat ons kapitaal gezondheid zo kostbaar is dat we er zo vroeg mogelijk voor moeten zorgen vóór het verschijnsel van de eerste klachten zodat iedereen elk ogenblik intens kan beleven en zo beter leven.

De waarden van Vitanat

Een kwaliteitseis

De Vitanat producten komen van de beste fabrikanten na een strikt keuzeproces. We volgen van nabij de wetenschappelijke studies en de aanpassingen op het gebied van de gezondheid.

Een positieve gedachte ontwikkelen

Relativeren. De autonomie, de gezondheid en het goed leven, maar ook de vriendschapsrelaties en de ontspanning te ontwikkelen. Ervoor zorgen goedgehumeurd, gelukkig en actief te zijn. En er natuurlijk aan denken zijn lichaam te bewegen.

We zijn allemaal van mening dat het in ons voordeel is, ons zelf te helpen en meer autonoom te worden in wat onze gezondheid betreft.

Het handvest van Vitanat

Uw tevredenheid is onze eerste bezorgdheid. Daarom verplichten we ons om u een rigoureuze selectie voedingssupplementen overeenkomstig met de reglementering en 100% natuurlijke plantaardige producten aan te bieden.