Gebruiksaanwijzing

Te verdunnen in water tot de volledige oplossing.
Om een drank met een neutrale pH te verkrijgen, voeg 477 mg natriumbicarbonaat bij voor 1000 mg L-ascorbinezuur (ideale stoichiometrische ratio).

  

Verbruiksraadgevingen

Voor gevoelige mensen en/of met een zwakke maag of darm (vooral nuchter), kan u met een tot de rand gevulde koffielepel vitamine C, een koffielepel honing nemen (behalve als u aan suikerziekte lijdt). De oplossing is goed en neemt de zuurheid weg en geeft een lekkere smaak.

  

Om een te snel ontgiften te vermijden (opgezette buik en/of buikloop) neem een kwart van een koffielepel gedurende één week, dan een halve koffielepel gedurende één week, dan één tot de rand gevulde koffielepel gedurende één week en dan kunt u overgaan naar 2 tot de rand gevulde koffielepels per dag, één ’s morgens en één ’s avonds (minimale dosis), de optimale dosis is 3 tot de rand gevulde koffielepels per dag, één ’s morgens, één tegen de middag en één ’s avonds (ongeveer 9 g/dag).

  

Bijwerkingen

Volgens de chemicus dubbele Nobelprijs Linus Pauling, Dr Pierre Corson, Dr Gilbert Crussol, Dr Robert Cathcart, Dr Jean-Pierre Willem…

  

De enige bijwerking van vitamine C is dat het de snelheid van de darmtransit verhoogt.

  

Tegenovergesteld aan de stereotypen verhindert vitamine C de slaap niet, volgens Alain Lemoine (gastro-enteroloog in het ziekenhuis van Nevers).

  

Het windt niet op: zijn faam van “groot opwekkend middel”is onjuist! Zolang u de indruk hebt dat het u opwindt, wil dat zeggen dat uw bloed er niet genoeg van behoudt.

  

Het is te ontraden:

- Voor pasgeboren baby’s gedurende de eerste maand van hun leven.

- In geval van hemochromatose, een zeldzame ziekte die gekenmerkt wordt door een overmaat van ijzer.

Er is 1 product.

Item 1-1 van 1 in totaal item(s)

Actieve filters