Zeewater drinken

Het oraal gebruik is het gemakkelijkste. De absorptie is maximaal bij het kauwen van het water in de mond. Daardoor, zoals voor om het even welk element dat in de mond komt, begint de absorptie van de elementen, volgens het dieet van de mens, in de mond. Voor sommige mensen die nog niet aan zijn smaak gewend zijn, kan het kauwen van zeewater onaangenaam zijn. Geen ongerustheid, in dat geval zal de rest van het spijsverteringskanaal het werk voltooien.

  

Volgens de behoefte, kan het zeewater voor een korte tijd ingenomen worden of voor een aantal weken of maanden of regelmatig het hele jaar door. Het Marine Plasma wordt door de geneeskunde niet als een medicatie beschouwd maar als een in evenwicht brengend, regeneratief en stimulerend voedingssupplement.

  

Opgelet Het is belangrijk uw water vóór elk gebruik te dynamiseren. Dat dynamiseren is noodzakelijk om weer energie te geven aan de micro-organismen die in Sea-AquaCell’s™aanwezig zijn. Hoe moet dat gedaan worden? Het eenvoudigst en het goedkoopst is de fles hard te schudden, een vijftigtal keer van boven naar beneden.

  

  • Hypertonisch zeewater

Het laat toe snel het organisme na een intense krachtsinspanning of een zware vermoeidheid te mineraliseren. Hypertonisch zeewater is ideaal voor een kuur van 15 dagen. 10 à 20 ml nuchter per dag innemen, liefst ’s morgens.
We raden het innemen ’s avonds van hypertonisch zeewater af.

  

De Sea-AquaCell’s™ hypertonische oplossing is niet aanbevolen voor mensen met een hoge bloeddruk, of mensen die aan hart- of nierproblemen lijden, voor bejaarde mensen of zwangere vrouwen. In die gevallen moet men de isotonische oplossing kiezen.

  

  • Isotonisch zeewater

Het gaat hier over het strikt genomen “plasma van Quinton”. Het zeewater wordt tot de isotonie gebracht en dan gedronken. Het isotonische zeewater is ideaal voor een kuur van één maand. Een kwantiteit van 150 à 300 ml nuchter per dag gebruiken. Glazen van 50 à 80 ml tegelijkertijd innemen zodat het lichaam het isotonisch zeewater kan verwerken.

  

Er bestaat geen geval waarvoor het isotonisch zeewater te ontraden is.

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters