Sea-AquaCell's

  

Een eenvoudige en natuurlijke oplossing

  

René Quinton zegt “Ons lichaam is een echt levend zeeaquarium. Ons organisch milieu is een osmose met het zeemilieu: zeewater is in samenhang met elk klein deeltje van ons lichaam"

  

Heel ons lichaam bestaat uit cellen. Het interne milieu van ons lichaam, dat wil zeggen de vloeistof waarin onze cellen baden en degene waaruit ze bestaan, noemt men plasma.

  

Het wetenschappelijk onderzoek sinds de tijd van René Quinton heeft bewezen dat ons bloedplasma door zijn bestanddelen met zeewater overeenkomt. Men noemde het toen Marine Plasma ou Serum van Quinton. (Vgl. Vergelijkend tabel hieronder).

  

  

Ten tijde van een symposium over het marine plasma van René Quinton in 2004 te Parijs zijn de aanwezige wetenschappers unaniem: de werken van de fysioloog geven merkwaardige resultaten voor de weldaad van een zeewaterkuur.

  

Zeewater heeft een prachtig mineraliserend en dynamiserend effect op ons lichaam. Het gaat om een natuurlijke oplossing die helemaal aan ons lichaam aangepast is en dat zonder bijwerking. Dat water waarvan onze cellen profiteert, is rijk aan alle mineralen en spoorelementen die voor ons lichaam onmisbaar zijn en zo vult het snel en volledig onze gebreken aan. Onze cellen vinden hun vitaliteit terug, ze brengen hun complete schoonmaakproces weer op gang en veroorzaken zo een betere assimilatie en een betere totale zuurstofopname.

  

Zeewater of marine plasma:

  

- Draagt bij tot het verminderen van de vermoeidheid
- Draagt bij tot het elektrolytisch evenwicht
- Draagt bij tot een normaal energetische stofwisseling
- Draagt bij tot een normale functionering van ons zenuwstelsel
- Draagt bij tot een normale spierfunctie
- Draagt bij tot een normale eiwitsynthese
- Draagt bij tot normale psychologische functies
- Draagt bij tot de handhaving van een normaal gebeente
- Draagt bij tot de handhaving van een normaal gebit

  

Het zeewater Sea-AquaCell’s™ dat in de boetiek aanbevolen wordt, werd behandeld volgens de instructies van René Quinton, grote specialist van het therapeutisch effect van zeewater op de mens. Het werd nooit aan gammastralen noch aan een temperatuurstijging blootgesteld. Het blijft dus helemaal identiek aan zijn natuurlijke staat.

  

  

Er zijn 3 producten.

Item 1-3 van 3 in totaal item(s)

Actieve filters